Μια ιστορία αγάπης… Η δική μου ιστορία αγάπης!!!
 
Η συμμετοχή μου στην έκθεση Myths 2015 με δίδαξε πολλά. Με βοήθησε να καταλάβω, να μάθω, να συνειδητοποιήσω…. Σίγουρα θα γεμίσω πολλά posts από αυτή την εμπειρία!!!
Αλλά θα ξεκινήσω από την πιο γλυκιά για μένα…. Είδα ξανά τους γονείς μου ερωτευμένους. Τους είδα να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι, να μοιράζονται λόγια στοργής και αγάπης, να ξεπερνούν εμπόδια και πάντα να αγαπιούνται.
Η πορεία τους είχε δυσκολίες. Άλλωστε είναι δύο άνθρωποι τόσο διαφορετικοί. Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν με κατανόηση και ΑΓΑΠΗ. Τους είδα να καμαρώνουν για ότι έχουν δημιουργήσει μαζί. Είδα αναμνήσεις….
Δημιούργησα κήπους αποκλειστικά για εκείνους! 
Βρήκα τον τρόπο να εφαρμόσω αυτά που σπούδασα και αγαπώ για να τους δώσω την ευκαιρία να βρεθούν μαζί για άλλη μια φορά.
 Αλλά βλέποντας τα έργα και ακούγοντας τα σχόλια των επισκεπτών της έκθεση συνειδητοποίησα ότι για μένα πάντα θα είναι ΈΝΑ. Αυτό το ΈΝΑ που δημιούργησε έναν άνθρωπο που συνεχίζει να “ανθίζει” και να αντιστέκεται.
Όμως έγινε και κάτι ακόμα τόσο σημαντικό για μένα!!! Μέσα από την ιστορία τους η Αρχιτεκτονική Τοπίου επιτέλους συνάντησε τη Δημιουργία Κοσμημάτων!!!
 
 
Φωτογραφία: Emotional Geometry, 2015